Noutati
Foto
Sablari
Moto

Reparatii radiatoare motociclete. Exista mai multe categorii de vehicule pe 2 roti cu motor: radiatoare auto moto sudura argon

 • Motociclete de strada.Cea mai raspandita categorie, incluzand la randul ei mai multe tipuri:
  1. Standard - Recomandata in special incepatorilor, aceaste motociclete sunt destinate mediului urban. Au o forma clasica.Au o buna manevrabilitate si in general motoare medii.
  2. Cruiser - Destinate in general plimbarilor lungi in afara oraselor. Au motoare puternice, cu cilindree mare, optimizate pentru cuplu maxim la turatii mici. Accentul la acest tip de motocicleta se pune pe confort si mai putin pe performantele sportive.
  3. Touring - Destinate de asemeni distantelor mari. Spre deosebire de cruiser, la acest tip se pune accent si pe peformantele sporitve care se pot obtine. Se folosesc motoare de turatie mare, puternice. Dotate cu frane puternice.Motociclistului i se impune o pozitie specifica, ascuns in spatele carenelor care reduc rezistenta la inaintare.
 • Motociclete enduro avand in principiu 2 categorii
  1. Cross . Circulatia lor nu este permisa pe drumurile publice. Nu sunt dotate cu faruri si semnalizatoare.Au garda la sol mare, roata pe fata este mai mare si cauciurile au crampoane.
  2. Hard-enduro.
 • Motociclete sport avand in principiu 2 categorii
  1. Dirk-track . Nu sunt dotate cu cutie de viteze. Concureaza doar pe piste speciale.
  2. Superbike. Motociclete sportive cu motoare de 1000 centrimetrii cubi si chiar mai mari, provenite din modele de serie modificate de constructori. Aceasta clasa ofera un excelent prilej constructorilor de a prezenta modelele de serie pe care le vând.
  3. Supersport. Asemanatoare clasei superbike, motocicletele supersport sunt modele de serie cu mai multe restrictii asupra modificarilor ce pot fi facute pentru a le putea înscrie în competitie.
  4. Supermoto. Clasa hibrid de motociclete, intrece cele de viteza de circuit si cele de cross.

 Reparatii - Reconditionari radiatoare motociclete Reparatii - Reconditionari radiatoare motociclete Reparatii - Reconditionari radiatoare motociclete

 • Scutere
  Scuterele sunt motociclete de mici dimensiuni, avand motoare mici si transmisie automata si roti tipic mai mici decat motocicletele. Scuterele sunt des folosite ca mijloace eficiente si ieftine de transport in aglomerarile urbane
 • Moped.
  Mopedul (ciclomotor) este un hibrid intre bicicleta si motocicleta. Un moped se poate deplasa fie cu ajutorul pedalelor, fie cu ajutorul unui mic motor (sub 50 de centimetrii cubi). Conducerea lui pe drumurile publice nu necesita permis de conducere.